Trucar a Boko
© 2018 Boko.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara

Modificar
Menjar xines Wonton

Menjar xinès a domicili a Barcelona

Fa molts anys que el menjar xinès per portar o a domicili és molt popular al nostre país. Tot i que la tradició culinària xinesa és molt variada, fora del gegant asiàtic hi ha només uns quants plats coneguts. A Boko volem apropar-te a aquesta tradició culinària mil·lenària cuidant fins l'últim detall. Menjar xinès a domicili amb tot el seu sabor i tradició, amb ingredients frescos i plats preparats al moment per xefs experts. Si t'agrada el menjar xinès, Boko t'apassionarà . Com els plats es preparen especialment per a cada client, pots indicar-nos si hi ha alguna cosa que no t'agrada o tens alguna al·lèrgia o intolerància.
 

Veure la carta
Dim sum xinès

Cuina xinesa: el menjar asiàtic més popular

El menjar xinès s'ha expandit avui arreu del món, tot i que es tracta d'una cuina mil·lenària vinculada a l'espiritualitat i estil de vida xinesos. Com a Espanya, el menjar és a la Xina un element molt important en celebracions i reunions socials. Seguint l'equilibri del yin i el yang, aquest menjar oriental busca sempre l'equilibri entre sabors, colors, textures i temperatures. Per tot això ofereix ingredients i tècniques culinàries molt variades. El color, el gust, l'aroma i la presentació són claus. De fet, per als xinesos la fragància que es desprèn d'un plat és molt important, per això utilitzen espècies com la canyella o l'anís per reduir l'olor intens de determinades carns i peixos. A més de conjugar tècniques de cuina com el vapor o els fregits, en aquesta gastronomia el tall dels aliments i la preparació és molt important.

Ingredients per a menjar xines

L'autèntica gastronomia xinesa

 

Entre els ingredients principals de la cuina xinesa destaquen l'arròs i els fideus (de farina de blat o arròs) així com a condiments com la soja, el gingebre , l'all, les cebetes verdes, el bambú, els bolets o el julivert xinès. La gastronomia xinesa utilitza una gran varietat de carns (pollastre , vedella , porc , aus), peix i marisc, a més de tofu, que generalment es combinen amb verdures cuites lleugerament, com els brots de soja, el pak choy (semblant a les nostres bledes) o la col xinesa. Tot això amb l'objectiu d'aconseguir plats agradables a la vista, de rics aromes i amb un treballat equilibri en les seves textures, sabors i colors. A Boko cuidem al màxim tots els detalls per a servir-te el millor menjar xinès.

Amanida xinesa

Les receptes xineses més típiques

Entre els plats populars de la cuina xinesa destaquen els saltats amb pollastre, o gambes i verdures amb soja que en general es serveixen amb arròs. També són típics els saltats acompanyats de fideus noodles (de blat). Dins del menjar regional, una de les receptes xineses més famoses és l'ànec estil Pequín, filetejat i enrotllat en una crep i ​​acompanyat de verdures fresques i salsa de mongetes. O les delicioses empanades xineses Dim Sum, bossetes de pasta bullides i farcides de carn, peix o verdures, un pica - pica ideal que s'acompanya amb soja i el significat en cantonès és "tocar el cor" .
 

Receptes xineses