hola@freshperts.es
© 2024 Boko.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara

Modificar

Política de privacitat

 • Identitat: SUSHI FRESH, S.L.
  Adreça postal: Carrer d´Hercegovina, 19-23, Despatx 6- 08006 Barcelona
  Telèfon: 935 481 362
  Correu electrònic: hola@boko.es
 • BOKO tractarà les dades facilitades amb la finalitat de

  • Mantenir la relació contractual per a la prestació dels nostres servei
  • Contactar mitjançant correu electrònic
  • Informar sobre promocions, descomptes i novetats de les empreses del grup
  • Realitzar enquestes sobre la qualitat del servei prestat
  • Administrar els sistemes, millorar l'efectivitat de la Web, fer estudis estadístics globals i anàlisi de perfil per fer publicitat dirigida.

   

  Les dades proporcionades es conservaran durant un termini de 5 anys a partir de l'última confirmació d'interès o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals, atendre les responsabilitats que de la mateixa es poguessin derivar i mentre el destinatari no exerciti el seu dret de supressió o oposició al tractament.

 • Per accedir i/o utilitzar els serveis prestats per BOKO, és necessari que els usuaris facilitin prèviament certa informació de caràcter personal a través de boko.es Al moment de procedir a la recollida de les dades s'indicarà el caràcter voluntari o obligatori de les dades objecto de petició. La negativa a proporcionar les dades qualificades com a obligatoris suposarà la no prestació o la impossibilitat d'accedir al servei pels quals eren sol·licitats.

  La base legítima del tractament és el compliment de la relació contractual o pre-contractual entaulada amb els usuaris, així com el consentiment atorgat pels usuaris i en defecte d'això l'interès legítim per a l'enviament de la informació que considerem del seu interès.

   

 • BOKO no comunica les dades facilitades pels usuaris a tercers i manté absoluta confidencialitat respecte a la informació rebuda. Únicament comunicarà les dades a tercers en el cas que tal comunicació de dades fos necessària per a la prestació dels serveis.

  En el cas de les empreses del Grup (FISH & GREENS DELIVERY AND TAKE AWAY, S.L., IAA FOODS S.L.) addicionalment podran comunicar-se les dades facilitades per millorar la qualitat dels serveis, per informar sobre nous serveis i altres informacions que resultin d'interès per a l'usuari

 • Qualsevol usuari té dret a obtenir confirmació sobre si a BOKO estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

  Els interessats tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació o supressió dels mateixos quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

  En cas d'haver atorgat el consentiment per a alguna finalitat concreta, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament seran conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

  Tens dret a donar-se de baixa i/o retirar el consentiment a qualsevol moment. Així mateix els usuaris podran oposar-se al tractament i portabilitat de les seves dades.

  Els interessats podran interposar les reclamacions que al seu dret convingui acudint a l'autoritat de control que li correspongui (AEPD). Per exercitar tals drets serà necessari enviar una comunicació, per correu ordinari a la següent adreça: SUSHI FRESH, S.L., Att. Delegat de Protecció de Dades, C/ D’Hercegovina, 19-23 Despatx 6, 08006 Barcelona. O bé per correu electrònic a hola@boko.es

   

Boko ja te APP!

Descarrega l'APP i gaudeix de 3€ gratis a la teva primera comanda.

Deixa'ns el teu email per poder reconèixer el teu compte, baixa't l'APP i entra amb aquest mateix email. Rebràs 3€ de descompte directe per a la teva propera comanda, sense fer res, es descomptaran del total.
Freshperts App